Gratis verzending bij bestelling vanaf 30 euro
Winkelmandje 0

Projecten

Afdekplaatjes voor spots

Afdekplaatjes voor spots

VOOR                                                              NA Nog maar eens een probleem met afdekplaatjes voor spots: deze keer was de vorm van het plaatje niet juist. Doordat het plaatje rond was, was er rondom nog een deel van de spot zichtbaar. Wij konden vlot zorgen voor een vierkant plaatje dat rond is uitgesneden.

Lees meer ... →


Demian

Demian

Op 5 mei 2017 overleed Demian in zijn slaap tijdens zeeklassen. Begin oktober werd er voor hem een herdenking georganiseerd. Hiervoor werd ons gevraagd of wij ter ere van deze superheld een mooie herinnering konden maken. Dit verhaal raakte ons echt en we deden ons uiterste best om voor deze superheld een echt superheldenbeeld te maken. Het ga je goed Demian!

Lees meer ... →


Houder deurbel

Houder deurbel

De deurbel 'Ring' met camera wordt het best in een hoek van 45° gemonteerd om om goede cameraopname te kunnen maken als er iemand aanbelt. Met een eenvoudige print is dit klusje zo geklaard! 

Lees meer ... →


Vliegenraam voor Velux

Vliegenraam voor Velux

Een vliegenraam voor een Velux maken, een kostelijke zaak zeker? Nee hoor! Met een paar kleine hulpstukjes kan een gewoon zelfgemaakt vliegenraam heel gemakkelijk bevestigd worden aan je Velux. We zetten het vliegenraam zodanig vast dat we het makkelijk naar boven kunnen schuiven om de verduistering te openen/sluiten of het raam te openen/sluiten.      

Lees meer ... →


Sleutelhangers voor Maine Coon katjes

Sleutelhangers voor Maine Coon katjes

We kregen de vraag om sleutelhangers te maken die kunnen meegegeven worden met de kittens. De prints maakten wij, voor de versiering zorgde de klant. Het resultaat is heel mooi!

Lees meer ... →