Gratis verzending bij bestelling vanaf 30 euro
Winkelmandje 0

Werkwijze & Levering


Werkwijze

Naar aanleiding van de geboorte van ons eerste kindje, werd ik vanuit mijn technische kennis en IT-achtergrond geprikkeld door het 3D printen. We waren op zoek naar een originele manier om doopsuiker aan te bieden. Dankzij het 3D printen konden we op een betaalbare manier producten op maat maken en de naam van ons zoontje er in verwerken. 

We maken gebruik van twee printers om aan al uw noden te kunnen voldoen: de Felix 3.1 Dual en de Ultimaker 2. 
Dit zijn beide Fused Deposition Modeling printers (FDM). Hierbij wordt filament, een draad van plastic, gesmolten en op het printbed gelegd om zo laag per laag een model op te bouwen.
Voor deze printers worden regelmatig upgrades uitgebracht. Hierdoor kunnen we steeds de nieuwste technieken toepassen. Zo is het met de Felix printer mogelijk om voorwerpen in 2 kleuren te printen dankzij een upgrade.

Prints zijn bijna nooit exact gelijk. Elke print kan er heel lichtjes anders uitzien. Het printproces zorgt hiervoor. Dit maakt dan ook dat de voorwerpen uniek en steeds verrassend zijn. Daarom zijn onze producten zijn onder andere zeer geschikt als doopsuiker, communiegeschenkjes, geschenkjes, promomateriaal ... maar zeker ook voor andere doeleinden.

Bij grote bestellingen zijn kortingen bespreekbaar. Neem hiervoor gerust contact op met ons. 

Levertermijn

Eer de prints volledig afgewerkt zijn, verstrijken er gemiddeld een paar dagen. Eens we zover zijn, kunnen we zo snel mogelijk overgaan tot de verzending ervan. De levertermijn is dus vooral afhankelijk van de tijd die nodig is om te printen. Uiteraard is het aantal te printen voorwerpen bepalend, maar zeker ook van de complexiteit van de prints. Dit is vooral van belang wanneer we uw eigen model printen. We trachten u steeds bij aanvang te verwittigen over de levertermijn. 

Verzendingskosten

Voor de verzending gelden verschillende tarieven afhankelijk van de grootte van het pakket. De meest gebruikte prijzen zijn 3 euro of 5 euro. Bestellingen van meer dan 30 euro worden gratis verzonden.